headershadow

Dansers gezocht voor Film & Music Video clip

Kwok One Dance Company in samenwerking met Wilco de Groot Productions zoekt (amateur) dansers van verschillende leeftijden en niveaus voor het maken van officiele music video clips voor verschillende artiesten.  Met als thema “STOP MET PESTEN”

Screen Shot 2014-01-03 at 05.51.31

Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze video film serie en houd je van dansen schrijf je dan nu in.

KOdancecompany @ gmail.com of facebook.com/auditie

Vermeld dan je Naam, Leeftijd, Dans stijl en aantal jaren ervaring

Beginners zijn ook welkom hiervoor hebben wij een aparte training en begeleiding.

Wees er snel bij beperkte plaatsen beschikbaar VOL = VOL

 

Anders dan bij eerdere producties van Wilco de Groot productions zullen naast professionele dansers en acteurs ook amateur dansers een grote rol spelen in de video clips.

Deze grootschalige productie van Wilco de Groot zal ingezonden worden aan verschillende muziekanten, en staat onder de artistieke leiding van Wilco de Groot (Director), Itai Cohen (regisseur) en Kwok One (productie)

Choreografen Yolanda van Welij, Charlotte v/d Reek & Sabine Duijf

 

Gevraagd

Amateur dansers met liefde voor dans en beweging, lef en een flexibele houding.

Alle theater dans dansstijlen zijn welkom Jazz, Modern, Ballet, Hip Hop

 

Music video clips & Video films

Er worden verschillende videoclips opgenomen voor verschillende artiesten en projecten, iedereen wordt geselecteerd op zijn of haar geschiktheid dit wordt per project bekeken.

 

Trainingen en Repetities

We trainen en repeteren op de zaterdag middag en zondag middag afhankelijk van het project. In de studio van www.zenenzo.com op de Ampereweg 24 te Delft

 

Zakelijk

*Deelnemersbijdrage voor dit project is € 37 euro. hiermee maak jij het mogelijk om behalve door te breken als dans ster ook een vuist te maken tegen pesten.  Met deze bijdrage maken we het samen mogelijk om behalve een vette video clip te creëren ook een halt tot pesten te roepen.

Voor ouders met een minimum inkomen geldt een ander tarief gaarne bij inschrijving apart vermelden.

Je wordt 2 maanden lang wekelijks getraind door Professionele dansers met veel ervaring uit de televisie en theater wereld, en er worden professionele video clips gemaakt waar jij in danst.

 

Geboden

Prachtige videclips welke wereld wijd worden vertoond en wellicht verkozen worden als officiele soundtrack van verschillende platenlabels, professionele begeleiding en daarmee een geweldige dans ervaring.

 

Auditie

Dansers moeten behalve een solo voorbereiden van maximaal 2 minuten, waarin de sterke kwaliteiten en dansstijl(en) goed naar voren komen, ook een korte dans les doen om jouw niveau te bepalen waarin je geplaatst zal worden.

 

Aanmelden

De audities vinden plaats vanaf woensdag middag 15 januari in Delft. Aanmelden kan per mail KODANCECOMPANY@GMAIL.COM of facebook.com/auditie vermeld je naam, leeftijd, aantal jaren danservaring.

Let op beginners zijn ook welkom wij hebben voor hen een aparte groep met bijbehorende training en rollen in gedachten.


More about

0 thoughts on “Dansers gezocht voor Film & Music Video clip

Leave a Reply


*